Bar Louis Paasmenu
X
Reservations
Bar Louis  


Make

Your Reservation

BarLouis@home

Bestellen

Lunch

12:00 - 17:00

Dinner

17:30 - 22:00
In mei en juni ook op ZONDAG!

Maak hier uw online reservatie

Reserveren Beste klant, indien je ‘s avonds graag uitgebreid wil tafelen, raden we je aan om vanaf 20.00u of later te reserveren. Reservaties tussen 17u en 20.00u hebben immers twee uur lang de tijd om te genieten van al het lekkers dat we aanbieden.

Indien je bij online reserveren problemen ondervindt, helpen we je graag telefonisch verder op 016/585852.

Alvast bedankt voor het begrip.
Closed on Sunday and public holidays
Looking forward to welcoming you to Bar Louis

Our story

The beginning

A new chapter

Louis’ Kitchen

In 2006 werd Bar Louis geboren, gecreëerd door Nicolas Viaene, die het zelf omschreef als een cosmopolitan brasserie annex wijn-, cocktailbar met een rustige pols en een cosy interieur. Na tien jaar nam hij in december 2016 met veel trots afscheid van Bar Louis. Het werd in die 10 jaar een succesvolle zaak die een plaats veroverde in het hart van vele Leuvenaars en in heel België bekend werd als een plek die prikkelde en verraste. Of het nu over de heerlijke bites, food, drinks, interieur of bediening ging.
Begin 2017 namen Katelijne Vandenbroeck en haar man Carl Bollens, een ondernemend koppel uit het Leuvense Bar Louis over. Katelijne heeft een verleden als marketeer en Carl runt hun transportbedrijf in Herent. Het zijn echte levensgenieters en foodies. Samen met hun 3 kids en vrienden hebben ze de laatste jaren vele hippe steden en plekken bezocht waar ze steeds op zoek gingen naar de laatste nieuwe hotspots. Vanaf begin 2017 kunnen ze hun energie en creativiteit nu ook kwijt in één van de hipste zaken van Leuven, waar ze trouwe klant en fan van waren.
Ze behouden het vertrouwde succesconcept, weliswaar in een opgefrist jasje. Samen met Johan en het gekende Bar Louis keukenteam, Stef & Gus, gaan ze op zoek naar het beste van 10 jaar Bar Louis, aangevuld met nieuwe, trendy ingrediënten en elementen.
Bar Louis zou niet hetzelfde zijn zonder de bekende klassiekers zoals de ‘Tuna Tataki’ of de ‘Big Louis’. Daarnaast blijft Bar Louis verrassen met dagelijkse suggesties waaronder de Chef's Pasta, de Catch of the Day, de Louis Meatpacking en ook met een vernieuwde en inspirerende wijnkaart.
In de namiddag kan je vanaf nu ook genieten van lekkere Crèpes Louis met een heerlijk kopje  Nespresso Grand Cru. En er zullen ook nieuwe healthy en veggie gerechten op de kaart staan.
Op vrijdag en zaterdag zal ‘Breakfast at Louis’ ongetwijfeld een hit worden.
Kom langs en geniet ook zeker van onze tapas geserveerd met een perfecte Gin & Tonic op het mooiste plein van Leuven.

What's hot

Christmasmood
Breakfast @barlouis
Heerlijke zomersuggestie
Students, welcome back!
Our famous tuna tataki
Bar Louis’ staff wishes you a Merry Christmas and a Happy New Year
Closed on 25/12, 26/12, 01/02, 02/01.
Atmosphere

Contact Louis

Work

Bar Louis is altijd op zoek naar nieuwe potentiële werknemers. Bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken, stuur dan uw cv samen met een korte inleiding van jezelf naar recruiting@barlouis.be.