Reservations
Bar Louis  


Make

Your Reservation

Lunch

12:00 - 17:00

Dinner

17:30 - 22:00
Ook open 1ste zondag van de maand!

Maak hier uw online reservatie

Reserveren Indien je 's avonds uitgebreid wil tafelen, gelieve dan vanaf 20:00 te reserveren. Alle reservaties tussen 12:00 en 20:00 hebben twee uur de tijd om te genieten van al het lekkers. Vanaf 20:00 kan u tafelen tot 23:00.

Indien je bij online reserveren problemen ondervindt, of een grotere tafel wenst te reserveren, helpen we je graag telefonisch verder op 016/585852.

Vanaf 6 personen is het aantal verschillende gerechten beperkt.

Alvast bedankt voor het begrip.
Looking forward to welcoming you to Bar Louis

Our story

A new chapter

The beginning

Louis’ Kitchen

Op 1 april 2017 nam Katelijne Vandenbroeck Bar Louis over. Ze kwam hier voordien erg graag en vaak genieten met haar gezin en vrienden.  Katelijne, sinologe van opleiding aan de Kul, werkte als marketeer bij o.a. PepsiCo en runde nadien samen met Carl hun transportbedrijf Vandenbroeck in Herent, dat in 2020 verkocht werd.
Katelijne is een echte levensgenieter en een foodie die samen met haar kids en vrienden vele hippe steden en plekken bezoekt waar ze steeds op zoek gaat naar de laatste nieuwe hotspots. Ze behield het vertrouwde succesconcept, weliswaar in een opgefrist jasje. Samen met Kasper Gilles en het fantastische keukenteam onder leiding van chef Joachim Lochkamper en wijnexpert Johan Van Vlierden, gaat ze steeds op zoek naar nieuwe trendy gerechten, dranken en decoratie. 
Bar Louis blijft na meer als 15 jaar nog steeds een hotspot in Leuven waar een trendy interieur, een fleurig terras, een uiterst vriendelijke staff en heerlijke gerechten & drinks de perfecte mix zijn voor een gezellige lunch of dinner.
In 2006 werd Bar Louis geboren, gecreëerd door Nicolas Viaene, die het zelf omschreef als een cosmopolitan brasserie annex wijn-, cocktailbar met een rustige pols en een cosy interieur. Na tien jaar nam hij in december 2016 met veel trots afscheid van Bar Louis. Het werd in die 10 jaar een succesvolle zaak die een plaats veroverde in het hart van vele Leuvenaars en in heel België bekend werd als een plek die prikkelde en verraste. Of het nu over de heerlijke bites, food, drinks, interieur of bediening ging.
Bar Louis zou niet hetzelfde zijn zonder de bekende klassiekers zoals de ‘Tuna Tataki’ of de ‘Big Louis burger’. Daarnaast blijft Bar Louis verrassen met dagelijkse suggesties waaronder de Chef's Pasta, de Catch of the Day, de Louis Meatpacking en ook met een verfijnde en inspirerende wijnkaart.
In de namiddag kan je genieten van lekkere Crèpes Louis met een heerlijk kopje Nespresso Grand Cru. Er staan steeds healthy en veggie gerechten op de kaart.
Kom langs en geniet ook zeker van onze bites geserveerd met een perfecte Gin & Tonic op het mooiste plein van Leuven.

What's hot

Our famous tuna tataki
Heerlijke zomersuggestie
Students, welcome back!
Christmasmood
Atmosphere

Contact

Grote Markt 2 • 3000 Leuven
België/Belgium +32 (0) 16 58 58 52
Open all week:Except 2nd, 3rd, 4th Sunday of the month
Kitchen:12:00 - 22:00
Drinks:14:00 - 18:00 & 21:00 - 23:00

Work

Bar Louis is altijd op zoek naar nieuwe potentiële werknemers. Bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken, stuur dan uw cv samen met een korte inleiding van jezelf naar recruiting@barlouis.be.